Jak zhubnout za 90 dní 10 kg Mirek týden č 4

Čtvrtý týden a 4 Kg dole, vše jde přesně podle plánu



Tento týden byl víceméně odpočinkový, hlavní prioritou bylo dát dohromady Mirkovo koleno. Týden je za námi a vypadá to, že se i to povedlo! Další prioritou bylo začít čistit tělo. Mirek v neděli zažil detoxikační den, kdy se krásně pročistilo celé tělo. Zatím skoro vše musím hodnotit kladně, tedy kromě těch úkolů, které jsou zaměřené na přeprogramování myšlení. Tam se nám zatím některé podstatné věci nedaří plnit. V dalším týdnu se na to více zaměřím. Mnoho lidí si myslí, že cvičení je to hlavní, nebo nějaký jídelníček, ale to je bohužel velký omyl! Téměř 80% úspěchu je v naší hlavě. Je to trochu šílené číslo, ale věřte, je to přesně tak. Dnes a denně se s tím setkávám v praxi.  Pokud nezměníte své myšlení, nemůžete očekávat ani trvalé výsledky. Podívejte se, jak  Mirek hodnotí tento týden

Průběh redukce hmotnosti:
počáteční: 108,9kg
na začátku tohoto týdne: 106,1kg
na konci tohoto týdne: 105,1kg

Na začátku tohoto týdne: 106,1kg
Na konci tohoto týdne: 105,1kg

Moje pocity a hodnocení - 4. týden cvičení (relaxační víkend)


27.1. Pondělí
Dnes necvičíme.
Co do sebe cpu hned při odpolední svačině? Podle Petrova doporučení by to měl být bílý jogurt. Buď si ho vezmu nebo odpolední svačinu úplně vynechávám..
Ranní vážení a měření: hmotnost: 106,4kg, obvod břicha: 114cm


28.1. Úterý
Ranní tréning s Petrem, zaměřený na protažení a posílení horních končetin a břicha.
Co večeřím? Petr doporučuje kolem 200g masa kuřecího nebo rybího se zeleninou a špagetami nebo rýží. Jsem celkem nudný strávník - řeším to kuřecím a rýží, někdy těstovinami jako přílohou a nějakou zeleninou, na kterou mám zrovna chuť (kedlubny, fazolky, mrkev, hlávkový salát, okurka atd.).
Ranní vážení a měření: hmotnost: 106,8kg, obvod břicha: neměřen


29.1. Středa
Samostatný kardio-tréning - rotoped.
Moje druhé večeře: podle Petrova doporučení sýr cottage a ovesné vločky. To mi nevyhovuje, tak to většinou nahrazuji tvarohem a knadkebrotem. Druhé večeře bych nejradši vypustil.
Ranní vážení a měření: hmotnost: 106,3kg ,obvod břicha: 114cm


30.1. Čtvrtek
Ranní tréning - dolní končetiny a břicho. Bolí mě koleno, mažu ho kostivalovou mastí a na procházky začínám používat ortézu.
Ranní vážení a měření: hmotnost: 105,6kg, obvod břicha: neměřen


31.1. Pátek
Dnes netrénujeme
Odpoledne procházka s Monikou, při které totálně prochladnu. Večer zahajuji brutální léčbu, abych se z toho co nejrychleji dostal.
Ranní vážení a měření: hmotnost: 105,9kg,  obvod břicha: neměřen


1.2. Sobota  
Necvičíme. Snažím se intenzivně vyléčit, protože jsem nachlazený (rýma, trochu kašel). Vitamíny a čaje, domácí klid.
Ranní vážení a měření: hmotnost: 106,1kg,  obvod břicha: neměřen


2.2. Neděle
Točíme videa. Odpoledne relax . Těším se už moc na pátý týden - to už bych se mohl dopracovávat k 5kg váhových úbytků - což bude polovina mého čtvrtletního úkolu. Relaxuji koleno, zábaly, mazání, ortéza.

Ranní vážení a měření: hmotnost: 105,1kg,  obvod břicha: 113cm




Žádné komentáře: